آموزش طرز تهیه سالاد سزار اصل ایتالیایی با سس مخصوص
نوشته شده توسط : مریم

آموزش طرز تهیه سالاد سزار اصل ایتالیایی با سس مخصوص

سالاد سزار,طرز تهیه سالاد سزار,دستور درست کردن سالاد سزار

آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد سزار مجلسی و خوشمزه

مواد لازم برای سس سالاد سزار

¤ تخم مرغ :•: 2 عدد ¤

¤ پنیر پارمیزان :•: به مقدار لازم ¤

¤ سرکه سفید :•: نصف استکان ¤

¤ سیر :•: دو حبه ¤

¤ روغن زیتون :•: یک استکان ¤

¤ نمک و فلفل سیاه :•: به مقدار لازم ¤

بیف استروگانف,طرز تهیه بیف استروگانوف,بیف استراگانف خوشمزه,بیف استراگانوف روسی

سالاد سزار خوشمزه,سالاد سزار اصل,سالاد سزار با سرکه بالزامیک

آموزش آشپزی و دستور تهیه سالاد سزار مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه سس سالاد سزار

برای سس سالاد سزار باید تخم مرغها رو به مدت دو دقیقه در آب جوش آبپز کنیم و یا به صورت بن ماری به مدت دو دقیقه بپزیمش (تخم مرغ اصلا نباید ببنده).

در کاسه ای با همزن تخم مرغها و روغن زیتون  و سیر که از قبل له کردیم رو میزنیم و پنیر رو اضافه میکنیم و به مدت سه تا چهار دقیقه میزنیم.

کمی که رنگش تغییر کرد و به سفیدی رفت، سرکه و ادویه رو اضافه میکنیم و به مدت دو تا سه دقیقه میزنیم تا به شکل سس مایونز در بیاد. این سس حداقل به مدت یک ساعت باید در یخچال بمونه.

در این سس از آبلیمو هم میشه به جای سرکه استفاده کرد. ولی در دستور اصلیش سرکه هست.

موساکا غذای یونانی,طرز تهیه موساکا,دستور پخت موساکا سیب زمینی,موساکا گوشت

سالاد سزار شف طیبه,سالاد سزار کلاسیک,سالاد سزار رستوران

مواد لازم برای سالاد سزار

¤ کاهو :•: یک بوته شسته شده ¤

¤ نان تست یا باگت :•: به میزان لازم ¤

¤ روغن زیتون :•: به میزان لازم ¤

¤ آب لیمو ترش تازه :•: به میزان لازم ¤

آب دوغ خیار,طرز تهیه آب دوغ خیار,آب دوغ خیار مجلسی,آب دوغ خیار خوشمزه

سالاد سزار ایران شف,سالاد سزار خوشمزه,shghn schv

طرز تهیه سالاد سزار

کاهو ها باید تازه باشن. بعد از شستن، برای این سالاد اون ها رو با دست تکه تکه کنیم. سعی کنین تکه هاش زیاد کوچک نباشه. نان تست یا باگت رو با چاقوی تیز به تکه های مکعبی خرد می کنیم و مقداری روغن زیتون رو با قلمو روی نان ها میمالیم و اونها رو در سینی فر میچینیم و میذاریم تا به مدت پنج تا ده دقیقه سوخاری بشه.

برای اینکار میتونید از تستر یا مایکرو ویو و یا ختی از ماهیتابه هم استفاده کنین. فقط ماهیتابه باید نچسب باشه. برای سرو کاهو ها و نان سوخاری شده رو مخلوط میکنیم و سس رو به اون اضافه میکنیم و لیمو رو روی سالاد میچکونیم.

سبزی پلو با ماهی,طرز تهیه سبزی پلو با ماهی,دستور پخت سبزی پلو با ماهی

آموزش طرز تهیه سالاد سزار اصل ایتالیایی با سس مخصوص





:: برچسب‌ها: آموزش آشپزی ,
:: بازدید از این مطلب : 599
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 مرداد 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: